DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

  

                                  Doria Barani*CZ                        X                            IC Aaron Silver Piccollo*CZ
                                                                                                         majitelé: Klára a Jan Krmelovi, CRMI*CZ,
                                                                                                                              www.crmi.cz
 
 
13. dubna se Dorince narodilo pět nádherných koťátek.

 

 
 

6. 6. 2010 - Dnes představím jednotlivá koťátka, tak jak jsem minule slíbila.
 
Abigail Miloe Fiskardo
barva - ns 11 31 - černá stříbřitě stínovaná s barmským ředěním
  
Ally Miloe Fiskardo
barva - ns 11 31 - černá stříbřitě stínovaná s barmským ředěním
  
 
Aress Vitta Fiskardo
barva - ns 11 31 - černá stříbřitě stínovaná s barmským ředěním 
 
Art Vitta Fiskardo
barva - ns 11 31 - černá stříbřitě stínovaná s barmským ředěním 
 
  
 
Akkim Vitta Fiskardo
barva - ns 11 31 - černá stříbřitě stínovaná s barmským ředěním 
 
  
 
 

 
 
18. 5. 2010 - Dneska je koťátkům pět týdnů a tedy máme za sebou první měsíc života. Na uplynulý týden jsme si dali za úkol, že se koťátka naučí už sama baštit, ale moc se nám to nedaří. Ally (jedna z holčiček), jako jediná, už několik dní  jí sama z misky a sní vše co se jí nabídne. Naproti tomu ostatní dlouho odmítali jíst cokoli jiného než mlíčko od Dorinky. Až včera nastal zlom, kdy jsem je krmila přímo z ruky a to si dali říct. Jen mám od nich pěkně okousané prsty, chvílema si nebyli jistí co je ještě žrádýlko a co je moje ruka. Jediný kdo si stále nedá říct a je stále totálně závislý na sání mlíčka, je největší kocourek Aress. Minulý týden byl pro nás i přesto zlomový - koťátka opustila ohrádku a běhají po bytě, začínají si hrát i s hračkami (hlavně teda s šustivými kuličkami). Nejvíce se jim ovšem zalibily naše nohy. Takže když sedíme třeba u televize, tak moc dlouho nevydžíme škrábání a kousání a musíme si dát nohy na stůl (i přesto že nás doma učili, že se nohy na stůl nedávají). Všechna ko'tátka mají už jména a přístě je všechny představíme.
 
 
 
 
9. 5. 2010 - Uplynulý týden byl pro nás velká změna. Koťátka jsou přestěhována do ohrádky, která je pro ně daleko bezpečnější. Sice jsme museli Dorinku chvilku přemlouvat a snažili jsme se jí vysvětlit, že mít kukaň s vylézajícími koťátky v posteli fakt už není dobrý. Nakonec i sama uznala, že v obrovské ohrádce si i ona sama může pořádně a v pohodlí natáhnout. Navíc ostatní kočičí členové se o koťátka začli velmi zajímat. Jako první se jich ujal Joshua, který je pomáhá čistit a hlavně ze sebe a naprosto trpělivě nechá dělat prolézačku. Jako druhá je objevila synova Duffynka (naše Ruska modrá skoro devítíměsíční) a té se zamlouvají jako úžasná hračka. Při hraní je velmi opatrná, nechá po sobě také lézt a i ona občas vypomůže s hygienou. Dokonce chodí do ohrádky i spát. Jarodovi se koťátka také zamlouvají, lehá si k nim přímo do pelíšku, ale když po něm začnou lézt, tak se opatrně zvedne a jde si raději lehnout do většího klidu. Jak nám koťátka vyrostla za minulý týden se můžete podívat do fotogalerie. Následující týden pro nás bude také zlomový, měli bychom se naučit už i sami baštit.
 
  
 
 
30. 4. 2010 - Dneska je koťátkům sedmnáct dní. Všichni už krásně koukají. Jako první otevřel očička ten nejmenší a nejsvětlejší kocourek, který je otevřel již před týdnem. Všem koťátkům se daří úžasně a Dorinka je vzorně sama krmí. Zatím stále obývají "kukaň", ze které ale již vykukují a ráda by šla i na průzkum okolí. Dorince se to vůbec nelíbí a pokud mají tendence vylézat z kukaně, tak je okamžitě stáhne dovnitř.
 
Fotky koťátek jsou průběžně doplňovány do fotogalerie.
 
 
 
19. 4. 2010 - máme za sebou týden života a všechny koťátka za tento týden příbrala dvojnásobek své porodní váhy a někteří dokonce i více. V nejbližších dnech by se měla i začít rozkoukávat. A aby jste se mohli kochat nad našimi krásnými kotěcími miláčky, vkládáme dnes první foto.
 
  
 
 
15. 4. 2010 - koťátka krásně prospívají. Hodně baští a spinkaji. Jejich maminka je naprosto úžasná a skvěle se o ně stará.  Máme 3 kocourky a 2 kočičky.
 
13. 4. 2010 - Koťátka se mají skvěle k světu. Vypadá to na 3-4 kocourky a 1-2 kočičky. Zatím je samozřejmě určené pohlaví jen orientační. Jak se daří našim úžasným koťátkům, tu budem průběžně informovat.
aktualizováno: 02.02.2013 19:52:12